Nederlands (Dutch) English
 

Woonhuis

 

Uitbreiding woonhuis met kelder, London

 

Aan een vrijstaand huis is een ruime kelder toegevoegd met oppervlak van 400 m2.

 

De 4 m hoge kelderruimte is gebouwd  in het grondwater, en  gedeeltelijk onder de bestaande woning. Ook is het interieur van de woning ontworpen, en is een ruime keuken toegevoegd. Een  nieuwe glazen trap verbindt de entree met de kelderverdieping.

De ruime kelder biedt plaats voor een fitness, bioscoop en zwembad met spa en sauna.

De woning is voorzien van volledige koeling en vloerverwarming.  Alle koel-en verwarmingszone's en worden centraal en per zone aangestuurd, evenals de audio-visuele installaties.

 

Projectmanagement en ontwerp is verzord door Van Rijn architecten. Het project is uitgevoerd in samenwerking met Simply Architects, FreemanBeesley en QED structures en  uitgevoerd door Trenchco Ltd.

 

 

 

 

woonkamer

zwembad en terras

cinema

overdekt zwembad

 


 

Zwembad en kelder